Over ons

Bij ons sta jij centraal! Wij willen dat jij met plezier rijles volgt, je tijdens de les op je gemak voelt en dat jij natuurlijk zo snel mogelijk een volwaardige en veilige bestuurder wordt.

De rijlessen worden op maat aangepast aan de leerling, want iedere leerling is uniek. De één is wat theoretischer ingesteld, waar de ander misschien meer iemand van de praktijk is.

Wil je 1 x per week of meerdere keren per week, heb je veel of weinig lessen nodig, heb je faalangst of andere angsten met autorijden? Heb je liever een mannelijke of vrouwelijke instructeur? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

En de prijs? Wij hanteren eerlijke en redelijke prijzen. Eigenlijk gewoon de beste lessen tegen de beste prijs. Zeker als je naar de prijs-kwaliteit verhouding kijkt!

Gemiddeld heeft een leerling circa 40 uur rijles nodig om klaar te zijn voor het rij examen.

Bij de proefles kijken wij wat voor type leerling jij bent. Daar passen wij onze lesmethodes op aan. Nadat je leert hoe je de stoel en spiegels instelt, begint de les met sturen en gas geven. Als dat goed gaat, beginnen wij in de proefles al direct met schakelen! Bij ons dus niet de eerste 5 lessen alleen sturen en gas geven.

Wat ons anders maakt dan vele anderen zijn onze unieke lesmethodes. Wij passen ons aan aan jou!
Moet het rustiger aan? Geen probleem, doen we.
Heb je meer uitdaging nodig? Wij hebben genoeg oefeningen waar je van jezelf versteld zult staan.

Wij leren jou niet je examen halen door alle routes te kennen, want dat kan elk klein kind wel.

Nee, wij willen dat jij een echte volwaardige en kundige medebestuurder wordt, waar je vrienden en familie van zullen opkijken! Wij streven ernaar jou een betere bestuurder te maken dan de gemiddelde leerling in Nederland. En we zijn al goed bezig, want check onze recensies op Google maar eens!

Locaties rijles

Alblasserdam
Barendrecht
Heerjansdam
Hendrik Ido Ambacht
Hoeksche Waard

Hoogvliet
Papendrecht
Pernis
Poortugaal
Rhoon
Ridderkerk

Rotterdam
Schiedam
Sliedrecht
Vlaardingen
Zwijndrecht

Aanmelden proefles

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.