Tarieven

Voor een goede voertuigcontrole heb je ongeveer 8 tot 10 uur nodig.

Globaal heb je dus de eerste 10 lessen nodig voor een goede voertuigcontrole. Wat wij doen is jou dit aanleren door middel van uitdagende oefeningen. Ook laten we je dan al kennismaken met de bijzondere verrichtingen, zoals keren, parkeren en de hellingproef.

Les 10 tot 20 ongeveer heb je nodig voor het vloeiend toepassen van wat je hebt geleerd en de kijktechniek. Hier begint het gevreesde KIJKEN 😉

Daarna ga je echt werken aan je inzicht in het verkeer en het anticiperen hierop. Dit is eigenlijk het lastigste onderdeel, omdat je hierin dus meerdere dingen tegelijk zal moeten doen, soms op flink tempo. Denk aan iemand die voor je rijdt en plotseling op de rem stapt. Jij zal dan snel moeten reageren. Haal je het met alleen remmen? Wat doet degene achter jou of rijdt daar niemand? Is het veiliger om uit te wijken? Zo ja, naar links of rechts? En denk aan het kijken, want je moet dan wel snel gezien hebben of het veilig is om uit te wijken. In een fractie beslissen is een hele verantwoordelijkheid. Maar tegen die tijd hebben wij jou zo klaargestoomd dat je dit allemaal kan.

En dat is het moment dat wij én jij het gevoel zullen hebben dat je er klaar voor bent. En dan ga je afrijden. Niet voor niets hebben wij een hoger slagingspercentage dan gemiddeld.

Rijles Pakketten

Rijles Pakketten zonder examen

Losse prijzen lessen en examens

Proefles - 50min
€ 25,00
Losse les - 50min
€ 50,00
Tussentijdse Toets (TTT)
€ 230,-
Praktijk examen
€ 285,00
Faalangst examen
€ 340,00
BNOR examen (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid)
€ 300,-

Aanmelden proefles

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.